our Baby :)

Here comes a picture of our baby=) she/he didnt want to lie still so the picture is not so good taken. but u can see the head on the left side and the rest is the stomach=) and i think its the left hand over the babys chest.

baby


and here are the baby clothes i bought, arent they just sooo cute?!:)

clothes

clothes

a pyjama and socks=)

clothes

body and panties:)

body


I want my loving bennett to be here so we can buy baby clothes and other things for our baby, TOGETHER! I miss u baby so much! ur baby needs to hear ur voice=) I LOVE U ALWAYS AND FOREVER!!!!



ultraljud idag:D

Mötte upp Ida strax före 10 idag för jag skulle till bm och göra ultraljud och Ida ville vara sällskap, så mysigt så!=)det var en helt annan männska som "tog hand" om mej idag, en konstig barnmorska jag aldrig sett, varkade helt skum. kom på att min riktiga bm är ju på semester=( men skönt nog fick jag en annan som gjorde ultraljud=) hon var jätte snäll å gó. fick en sån jäkla "må illa" attack när jag låg där på sängen och gjorde ultraljudet. Började svettas och det kändes som om jag skulle spy! men jag vågade inte säja nåt hehe. men till slut frågade hon om jag mådde bra och jag sa att jag mådde illa och svettades. så jag fick lägga mej på sidan ist, kändes mkt bättre med en gång! Berodde troligtvis på att jag inte ätit mkt till frukost. åå återigen fick ja se min lill* bebis ligga där å rulla runt å fäktas lite:P helt underbart! hon mätte ben, mage , huvud å andra viktiga delar å allt var bra=) fick en bild åxå på bebben, men den ville inte ligga still mot slutet så det blev ingen kanon bild hehe.

så här ser bebisen ut i v.27 som jag är i=)

bebbe
Sen gick jag och ida till bokrean på sociten för ida skulle fynda lite böcker=) sen var jag så hungrig så vi gick till blådörren å frossade i deras goa sallader! mätta å belåtna åkte vi till pixsjö och väntade in att emma skulle sluta jobba så vi kunde åka till ge-kås.

jag köpte sånna himla fina bodysar, pyjamas , byxor och sockar/tofflor. å så gulligt det är med bebiskläder! ska lägga in kort på dem sen=)

// ha en bra kväll ciao!


roliga frågor=)


När fick du reda på att du var gravid?

7 oktober =)
Var bebisen planerad? Nej, men mer än välkommen!!!
Mår du illa? Bara i början, mellan v 7 och 13 typ
Hur är ditt hår? Lent, men inte lika lockigt!
Halsbränna? Nopp, inte än!
Gråter du för ingenting? Jag gråter mest för att jag är orolig och stressad över visumet och för min och bennetts situation.
Är du känslig? Nja, när det handlar om känsliga saker så är jag det.
Vad gillar du för mat? Jag är en allätare!=)
När kände du bebisens första sparkar? Ganska sent, omkring v 23.
Är du ofta orolig? klart man är orolig, men försöker att njuta av min graviditet =)
Sparkar bebisen mycket? Mest på kvällarna =)
Har du bristningar? NEJ å gud låt mej slippa!
Hur kommer det sig att du behöll bebisen? Skulle ALDRIG falla mig in att INTE behålla våran älskade lilla krabat som snart kommer till världen!=) jag har aldrig känt mig mer säker i hela mitt liv!
Blött någongång? Nopp!
Lever du på som vanligt? Nja , jag e väl inte så rörlig och tränar inte på det sättet jag gjorde innan. promenerar mest.
Hur gammal var du när du blev gravid? 22 år.
Hur tog dina föräldrar det? Båda blev jätte glada!
Hur tog din partner det? Så glad så han nästan grät! han är så exfalterad!=)
Vart bor ni? Jag bor i varberg med mammsen, och bennett bor i phillipinerna men ska flytta till oss snart=)
Hur många ultraljud har du gjort? 3 hittils.

nu ska mamma å jag åka pulka me vovvarna å sen fika hos mormor=) å jag ska städa=(
ha de gott puss!!

min barnvagn=)

Efter att ha letat som en tok efter barnvagnar i denna barnvagns djungel vi har! å flera råd samtal till johanna om VILKEN barnvagn som är bäst vs sämst, opraktisk, händig, smidig, rejäl, liten, klumpig ..ja U NAME IT!
kollade på internet vilka säkerhets tester som gjorts på barnvagnar och vilken som vann osv. vissa man läste om hade gått sönder i broms eller så hade handtaget släppt! men herregud tänkte jag! det är ju en liten hjälplös bebis som ska ligga i vagnen! hur fan kan det finnas sånna vagnar ?! men enligt min rådfrågare yoana så utförs testen väldigt hårt och absolut inget man testar som vanlig person i verkligheten. Den vagnen som vann konsumentsverkets test och inte hade något fel hette KRONAN , den vagnen hittade jag senare på blocket=)
som ett fynd fanns den där! och det visade sig att vagnen bodde i himle! så jag åkte dit, tittade på den och köpte den! De va inget å fundera på ens. den har allt! rejäl, smidig och stor plats för bebisen.

=)


Av längtan till dej...

" Det finns ingen som lockat mitt hjärta så underbart
Med all din ömhet får du sorg och smärta att sakta försvinna
Alla skuggor, allt mörker som förr var så uppenbart
Det skingras och tillsammans ser vi ljuset som stiger med solens fart"





ville bara dela med mig av denna vackra sång som har sån fin text=)
De ringde presis en kompis till mamma som tydligen hört från mamma att ja ska ha bebis, så dom frågade om jag vill ha bebis kläder å säng å de ena med de andra för dom hade jätte mycket som dem ville bli av med! åå så roligt! så dom ska rensa bland allt å så ska ja titta igenom de ja vill ha=) lika bra å ta både tjej å killkläder! så har man dom till de andra barnen sen åxå:D

idag började dagen med att jag blev väckt kl 9 av veronica som ville äta frulle på stan, helt yrvaken kollar jag på klockan å tänker att ska ja ligga kvar eller ? äh ja vill ha panini! så efter att ha slirat lite på vägarna ( för dom kan ju fan inte skotta!) så e ja framme, körde fel en gång åxå. vi fikade på ströget, å så gott med kyckling panini med MASSA vitlökssås! mumma! sen gick vi på stan lite, ja köpte hårfärg till underhåret. ska boka tid hos frisören med för blonda slingor i överhåret. mitt hår ser ju så keligt ut så nåt måste göras! sen en prommis runt fästningen i det sibiriska snöovädret!! kallt som in i röeva!

var skönt å komma in i värmen=) har pratat me min älskling på skype. han flyger till manila imån för att ordna med kontraktet till oddesey (båten) som han ska jobba på. ist för att jobba ett helt kontrakt på 9 månader, fick han förfrågan om att jobba som "pirat vakt" vid somalias kust , som då är under 1 månad. från 27 mars till 27 april. å det blev jag så otroligt glad å lättad över! lite skillnad på 1 å 9 månader! har åxå ringt till migrationsverket idag, papprena är i göteborg. Men kärringen jag pratade med sa att först ska fråge formuläret skickas till mig innan vi kan få en kontakt person som kommer arbeta med bennetts UPT. så än så länge vet vi inte hur lång tid det rör sig om. men vi ska ligga på som iglar här hemma! dom ska minnsann få måna telefon samtal från mej å mamma, var så säkra!


winter wonderland=)

Behövde rensa mina tankar så jag gick ut på en härlig promenad i det soliga vädret och så här såg det ut ...så himla fint!

massa snö

snöö

snöö

snöö

snö

hoppas ni har en härlig dag!





Everything is not what it seems to be...

Always when u think something good is comig to happen, suddenly it just turns the other way and all u wished for is gone. Thats how i feel now, seems like nothing good is coming out of this never ending!

I wish that I could be with you
And hold you in my arms,
Whisper all my love to you
And kiss away your tears.

I wish that I could take your cares
And put them all away,
Neatly folded into drawers
While pleasure lights your smile.

I wish that joy could step inside
my heart and stay awhile,
And all the rain could turn into
A rainbow in the sun.

And all our loneliness like mist
Could fade into the blue,
A memory of sad, hard times
That happened long ago.

But I cannot come right now,
And you cannot come here;
And so our dreams must be the fields
On which we laugh and play.

If life cannot be what we want,
It will, it will be so;
For love can turn the harshest light
To gold through sheer affection...



...well i hope its true, that if something is ment to be, it will be so.




ledsen






En liten vilding=)

Det finns nog inget bättre än att se sin lill* bebis sprattla å leva rövare där inne i magen! en sån härlig känsla att veta att det lill* pyret är pigg å mår bra=) man blir ofta nojjig och det blev jag igår kväll. började känna av konstiga kramp/spänningar under brösten, ovanför naveln typ och det har jag aldrig känt innan plus att magen var hårdare än ett bowlingklot! spänningarna kom och gick. ibland var det 5 minuter mellan, ibland 20 och ibland 30 min. och jag som hade vart en slappis hela dan och inte gjort nåt ansträngande alls. skulle jag behöva gå å lägga mej i denna oro?! hade ju inte kunnat sova ändå, bara tänkt på bebben. så jag ringde förlossningen och dom tyckte att jag för säkerhetsskull skulle komma in å kolla så det inte var något allvarligt. här stod jag i pyjamas, så de va ju bara att ta på sej och åka iväg i snö ovädret. hämtade upp emma som höll mej sällskap=) vi körde vilse till sjukhuset, men efter en stund kom vi på rätt väg;) klampar in i det här öde till sjukhus, korridorer långa och skrämmiga! ringer på dörren till förlossningen, men ingen öppnar! till slut kommer vi in och nån tant visar oss till ett rum där jag fick ta blodtryck och tempen, allt var bra. sen hörde vi hjärtljuden=) och hon kände på magen. för säkerhetsskull gjorde doktorn ett ultraljud och där fick man se en livlig prick! oj oj som den sprattla och boxades=) emma satt å fråga mej; nu måste du väl känna nåt?! men ja kände inte ett jota, bara 2 små buffar. men jag har moderkakan i framvägg så den täcker hela den delen där bebisen sparkar, så det e därför ja inte känner av den så mkt. iaf så var allting bra och inget att vara orolig för, doktorn sa att det är bebisen som trycker och det kan kännas obehagligt. så efter jag fick se bebisen så var det som en stor sten ramla ner! det var så underbart=)
sen somnade jag gott...

Här gör jag ultraljud i phillipinerna v 16.
 å emma här är vi i köp centrumet!=) as fräsht!:)

phillis


Kommer jag att bli en bra mamma?

Fråga 1:
Sant eller falskt: Jag gillar planering och ordning och reda. När det är för stökigt eller något händer som jag inte räknat med blir jag ganska upprörd?
Sant
Falskt

Fråga 2:

Om mina barn vill skaffa sig en massa fritidsintressen som gör att de måste köras hit och dit så kommer jag att...?
...köra dem själv, samåka med grannen eller bli en chaufför om det är nödvändigt
...säga till dem att välja aktiviteter som ligger inom gångavstånd
...säga till dem att hålla sig till endast två aktiviteter så att det inte blir för mycket körande

Fråga 3:

Om ett av mina barn hela tiden ställde till med bråk och bekymmer i skolan skulle jag...?
...Anta att läraren var problemet och klaga till rektor
...boka ett möte med studievägledaren för att ta reda på vad som pågår
...ta mitt barn till en psykolog för att analysera hans/hennes beteende
...byta till en lämplig skola

Fråga 4:

Om mitt barn vill spela en tuff kontaktsport som fotboll eller rugby skulle jag...?
...förbjuda honom/henne att göra det
...självklart tillåta det, gå på matcherna ()och se till att han/hon får den bästa läkarvården om det behövs)
...tillåta det, men om mitt barn blir skadat är det slutspelat!
...försöka prata med ledare och tränare för att se till att det inte blir för tufft

Fråga 5:

Om min auktoritet som vuxen skulle utmanas och mitt barn inte gör som jag säger skulle jag...?
...bli vansinnigt arg
...ställa barnet på plats på ett skämtsamt sätt
...ta reda på orsaken och sedan försöka förhandla fram en kompromiss
...klargöra var gränsen går och vad konsekvenserna bli om barnet går över den

Fråga 6:

Om mitt barn hade en kompis som jag ogillar så skulle jag...?
...förbjuda kompisen att komma till vårt hus och förbjuder mitt barn att träffa kompisen
...tala om min åsikt om kompisen men lägger mig inte i deras vänskap
...tala om min åsikt om kompisen men lägger mig bara i om jag tror att det är droger, våld eller kriminalitet inblandat
...överväga att flytta/byta skola om jag tycker att vänskapen är väldigt dålig för mitt barn

Fråga 7:

Sant eller falskt: jag tycker att jag ibland blir utnyttjad eftersom jag är rädd att inte bli omtyckt
Sant
Falskt

Resultat:

Du fick 22 poäng. du har klara moderskvaliteter, men du måste bli mer realistisk vad gäller dina förväntningar. Barn är inte alltid som man vill och hoppas att de ska vara, och därför är det viktigt att man är mogen att ge dem vad de behöver - utan att överdriva. du är på god väg men har en liten bit kvar.

blir jag som min mamma så blir jag en toppen mamma!=)

fötter


minnen...

Tänkte berätta lite kort om hur jag å bennett träffades å hur det gick till:P
 bered er på en LÅÅNG historia=)


... jo allt började med att jag fick ett erbjudande om att jobba på en båt ( seabourn spirit ) jag velade fram å tillbaka om jag skulle åka eller inte, men sen tänkte jag ; äh va fasen, jag har ju inget å förlora. Varberg finns kvar , vore ju konstigt annars å familj å vänner åxå! så jag skickade in alla papper som skulle ordnas å jag å emma fick åka upp till sthlm för att fixa visum=) ja en himla massa skulle ordnas! till slut var allt klart och jag fick mail från min kontaktperson VILKEN båt jag skulle till och VILKET datum. båten jag skulle jobba på hette seabourn legend och är en av systrarna till spirit. biljetten var bokad och hotell likaså. ca 2 veckor innan avfärd, fick jag ett telefonsamtal där hon säjer att jag inte alls ska till Legend utan jag ska till Spirit. så allt fick bokas om och avfärd beräknades några veckor senare. och jag som ville jobba på legend för den cruisade carribien och sydamerika! så lite smått besviken var jag för spirit skulle cruisa medelhavet och asien. dagarna gick och nervös som en gnu var ja! vad skulle jag ha med mej!? jag måste ha packat i blindo fick jag bevittna senare!

hade avskeds middag för tjejerna och nästa dag körde mamma å issa mej till landvetter för att säja hejdå=( som jag grät! hade ju ingen aning om vad som skulle bli av mej! så många tankar i huvvet!
nåväl... framma i grekland, där ja skulle sova på ett hotell innan båten skulle vara i hamn nästa morgon fick jag reda på att ja skulle bo i samma rum som en annan svenska. åå Sån tur ja hade tänkte jag! viktoria hette hon och det var hennes 5 kontrakt på spirit. hon berättade de mesta jag behövde veta och jag vet inte om nervositeten släppte för det.

agenten kom och hämtade oss utanför hotellet och körde ner oss till hamnen där alla kryssare låg, en av dom var spirit. ännu mer nervös. jag kom ihåg att kaptenen stod utanför och hälsade all ny besättning välkomna och att det stod en mörk kille vid ingången som hjälpte mig med min tunga väska. det var första gången jag såg Bennet!
den 27 september 2008=) han var master at arms ( säkerhets vakt ). han frågade vad jag hette och jag presenterade mej lite blygt ;)haha så fjantigt de lät!

jag blev visad till min hytt i all stress! på med den vackra klänningen och sen var det till att börja jobba! redan dagen efter fick jag chansen att gå ut i grekland och bennett stod ju alltid i entrén och skannade mitt id kort och han sa alltid " hello , how are you?" hehe...
stötte på honom ganska ofta men då var det inget speciellt som jag kände eller la märke till hos honom. bara att han var väldigt trevlig. då sa min svenska kompis att så trevliga var alla fillipinare för dom flirtar alltid med blonda tjejer. haha han fick la gärna flirta jag var ju ändå inte intresserad sa jag till henne.

minns inte riktigt hur de kom sig att vi började prata lite mer ordentligt, men jag minns en gång när jag var så himla arg och ledsen pga att min hemska tränare och chef hade vart så elak mot mig och bara klagat hela dagen! så jag fick nog och efter jag slutat gick jag ut och ringde hem. jag minns att jag grät och bennett kom ut och frågade hur det var med mig och varför jag grät. så ja berättade om min jävla stalin till chef och han försökte trösta mig genom att prata om annat eller skoja lite. å visst kände ja mej bättre=)


vi började gå ut tillsammans i olika hamnar och en gång i turkiet så skulle han låtsas vara min kille så han höll mej i handen för att inte alla turkar skulle äckla sej haha å de hjälpte! plus att han prutade på olika kläder åt mej för ja e så himla dålig på de! vi hade iaf jätte roligt å skrattade en massa! vi fortsatte gå ut tilsammans bla i grekland där vi satte oss nere på en restaurang vid havet å åt massa glass och pratade om allt mellan himmel å jord. det var lixom så lätt å prata med han redan från början och jag trivdes alltid att vara med honom och han fick mej alltid att skratta.

ibland kunde jag tycka han var lite efterhängsen haha . han började ringa mej på min "beeper" och en gång fick min andra stalin chef syn på detta och fick DAMP. så hon skällde ut både bennett och mig! haha så kul. men han brydde sej inte, dock blev han mer försiktig och såg till att hon inte skulle vara inom räckhåll=)

efter en tid, började jag alltid titta mig omkring vart jag än gick. hoppades alltid att jag skulle få se honom i matsalen, rökrummet, korridoren m.m men alltid var jag lite blyg eftersom allt folk var omkring haha.
vi pratade mest i smyg när ingen såg för på den båten snackas det! om man säjer hej till nån så är man ihop å ska snart gifta sej typ haha så sjukt.

vi spenderade mkt tid ihop och jag började mer och mer tycka om honom, kom ihåg den dagen han skulle åka hem på semester i 3 veckor. den 20 oktober och han kom och sa hejdå medans jag jobbade. det var så himla sorgligt och jag till å med grät. 3 veckor utan honom kändes så länge och jag hoppades alltid ja skulle se honom där vi alltid setts förut. men han kom tillbaka! och då visste jag att jag hade saknat honom så mycket och att jag ville vara med honom! efter det träffades vi varje dag och man kan nog säja att vi blev ett par:D nu började vi "visa" oss mer in public tillsammans haha och vi var tillsammans så ofta vi kunde och hade många mysiga kvällar, ofta uppe på 5.de däck där han hade nattskift. så då beställde han alltid hamburgare med pommes till oss å dem hamburgarna satte sina spår! men det var så härligt å va där uppe under stjärnorna å bara va med den man tycker om!

sen dess har vi vart kära och det känns likadant inombords sen den dagen vi blev tillsammans=)
å vilken tur ändå att det blev Spirit ändå och inte Legend. Jag tror det var ödet.
här e en bild på andra dagen när vi plåtades i trappan, bennett e han till höger om mej=)

spirit

hoppas ni inte blev allt för sömniga:)


This song


... Is dedicated to my best friend, my other half, my soulmate and my becoming husband; BENNETT TEVES. Finns ingen låt som berör mig så mycket som denna, gråter varje gång jag hör den!






LOVE U my baby always and forever


pojke eller flicka?

Blir det en pojke eller flicka? 




"Det finns många skrönor som menar att man kan förutse det blivande barnets kön genom bland annat de förändringar som sker hos kvinnan under graviditeten. Här nedan har vi samlat flera sådana skrönor i ett test som genom att besvara frågorna talar om ifall det väntade barnet är en pojke eller en flicka. Vi vill dock understryka att det inte finns några vetenskapliga bevis som stödjer dessa teorier. Klicka i det alternativ som passar just dig och tryck sedan på "skicka".


söta
 

   

Totalt: 3 av 5 frågor pekar på att det ska bli en flicka

 


FLICKA

De traditionella (icke vetenskapliga) frågorna pekar mot att det blir en flicka.

 1. Vad har bebisen i magen för hjärtfrekvens?

a. Mer än 140 i hjärtfrekvens

b. 140 eller mindre i hjärtfrekvens

Anledning .

Enligt gammal tradition blir det oftast en flicka när hjärtfrekvensen är högre (över 140)


2. Vad har du för tankar om apelsinjuice under din graviditet?

a. Jag är jättesugen på apelsinjuice, nästan mer sugen än tidigare

b. Jag märker ingen direkt skillnad, eller tycker det är mindre gott än tidigare

Anledning .

Många säger att när man är sugen på surt / C-vitamin-rikt tyder det på att det blir en flicka!


3. Hur bär du barnet?

a. Högt

b. Lågt

Anledning .

Bär man barnet lågt ska det enligt tradition tyda på att det är en pojke!


4. Hur växer håret på benen under graviditeten?

a. Fortare än tidigare

b. Lika fort eller mindre långsamt än före graviditeten

Anledning .

Växer håret snabbare än förut ska detta tyda på att det är en pojke.


5. Hur är det med temperaturen på fötterna?

a. Kallare än före graviditeten

b. Lika varma eller varmare som före graviditeten

Anledning .
Blir fötterna kallare under graviditeten ska det peka mot en pojke.



enligt detta testet blir de en flicka, men det finns så många skrönor å sägner! men det e lite skoj med dessa tester=) huvudsaken e att bebben e frisk å kry så e jag glad!=)


världens snällaste ungar!

....ja ja tror inte de finns nåra goare ungar än min brors 3 små troll=)




va hemma hos dom en stund eftersom annika skulle köra kristian till tåget. oskar kom hem först å åt mellanmål, sen en stund tv å sen läxa utan å klaga. aldrig nåt skrik å gnäll! å sen kom lille julia hem å då läste vi prinsess böcker=) hoppas jag kan uppfostra mina barn lika bra!
faster älskar er!!!


v 25 + 0 =)

så här tjock är jag nu!


tjockis!

tjockis

tjockis


tycker jag har väldigt stor mage för att vara i v. 25 men det är väl olika från person till person!=) å ja, jag ska ta kort på HELA mej nästa gång men jag såg ut som om ja presis hade vaknat från 5 års dvala och håret såg ut som ett kråkbo! så så roligt ska vi inte ha.
stirra er inta blinda på det lilla lilla hålet på sidan av t-shirten. märkte det när ja sett korten. hej hopp!


när jag plussade=)

Andra kvällen i portugal, alltså den 7 oktober satt jag å issa å bara prata massa strunt på balkongen. helt plötsligt började vi prata om gravid sympton, varför vet ja inte men det passade väl in just då=) jag berättade att ja hade haft ett väldans deprimerande humör, illamående på morgnarna, ömma bröst, uppsvälld mage som presis innan man får mens typ och utebliven mens. isabelle blev som ett stort utropstäcken när ja berättade och fick mej att ta grav test. ja visst gjorde ja de, ja hade ju ingen tanke på att ja kunde va gravid, men tanken skrämde mig inte heller =) 2 minuter senare å det var 2 starka röda streck på stickan! haha ja vet inte va ja sa! ojdå typ eller nåt. blev nog inte så överaskad ändå. men GLAD! så skulle jag få tag på bennett som var nånstans i medelhavet, helt utan täckning på mobilen! så va gör man?! jo ja messade honom å skrev: hi baby im pregnat eller nåt sånt haha... tror han ringde sent på kvällen eller mitt på natten å skrek av glädje å han hade redan berättad nyheten för alla på båten:) tänkte inte ja skulle berättade för nån mer just då, tänkte att de skulle bli en överaskning för mamma när ja kom hem. men de hade la vart elakt så ja ringde å berättade lite försiktigt ; mamma de e en sak ja vill säja äh jo jag ska ha barn. men de visste ja nästan redan säjer mamma haha så de kändes skönt=) en mamma känner på sej sånt sa hon och hon blev jätte glad att hon hade rätt:D de följande veckorna mådde ja så jävla illa mest på morgonen , men lukta på mat var ju helt VIDRIGT! usch! ja åt mest mackor och frukt. men nu är illamåendet helt borta och nu är det tvärt om, jag äter ALLT! 



                                     första beviset=)


nu ska här bannemej bloggas :)

hej hopp!

tack emma för att du drog upp det här med bloggande, som sagt jag gör ju ändå inget på dagarna så varför inte blogga hela dagarna? har helt glömt bort hur man gör (inte för att jag var nån hejare på det här med blogg innan heller) men nu står det still. och det där med att ja e ute på de 7 haven å reser de stämmer ju verkligen inte. så nu fick ja ringa emma som e min data supporter, så hon skulle ändra det tills vidare=) Tackar.

om ja ska börja skriva där ja slutade kanske så folk hänger med?
men de kommer säkert bli lite segt å uttdraget bara så ni vet, ha kaffe tillhands!

vi backar några månader tillbaka då......
jag var ju så less på allt som hade med städande på en båt å göra så jag gick ju nästan å hoppa över bord, så trist var det! å samma visa varje dag å allt drygt folk man skulle vara trevlig mot! nej usch de fick va nog med rövslickeriet för min del. jag gick av 2 veckor tidigare å flög till min syster å hennes man miguel i härliga portugal!å jämfört med att ha städat i nästan 4 månader så var ju detta rena lyxen=) bara koppla av! där stannade jag i 6 veckor. första 4 veckorna var jag i algarve å bodde med issa å migs i ett av deras hus. sen när Bennett kom med båten ( den jag jobbade på) för båten skulle renoveras i lissabon. så bodde jag å bennett på ett litet guest house i lissabon i 2 veckor. efter att bennett gjort klart sitt kontrakt, flög vi båda till phillipinerna å kom till Manila den 17 nov=) vi stannade några dagar för vi skulle fixa en himla massa med bennetts turistvisum, eftersom vi då inte tänkt på att ordna med uppehållstillstånd på direkten. så de va ju en sjuhelsikes massa skit som skulle ordnas! papper hit å papper dit! att inte vi fick damp! men vi fick lite ordnat, så vi flög till ön där bennett bor; Cebu island. å den resan till hans hus minns jag för det tog säkert 7 timmar i taxi! jag låg i baksätet å helt plötsligt e de bennett som kör taxin ist för chaffisen va så trött. ja så kan man åxå göra om man bor i phillipinerna! men så kom vi hem mitt i natten å alla i familjen var så glada att se oss å vi var så glada att se dom=)
i phillipinerna stannade jag i 5 veckor å kom överaskande hem 2 dagar innan jul. redan på flygplatsen undrade jag varför i helsike jag skulle hem!? kallt som i en isbjörns rövhål! grät hela vägen hem! usch ja hatar avsked! å det har ja bittert ångrat sen ja kom hem, eftersom bennett är kvar i phillipinerna å vi kan bara prata över skype. men anledningen till att jag åkte hem var föratt jag behövda ordna med saker här hemma som jag inte kunda sköta ända ifrån phillipinerna + att bennetts morfar låg döende i canser och jag ville inte att bennett skulle känna press på sej att vara med mej hela tiden när hans morfar behövde honom dag som natt. så jag bokade biljetten och 3 dagar innan jag ska åka hem somnar papa boy in på sjukhuset medans vi befinner oss ca 40 mil bort på en ö å kan inte ta oss till sjukhuset! har aldrig vart med om nåt värre. därför kändes det ännu mer hemskt att åka hem när jag vet att bennett behöver mej som mest, men att boka om biljetten hade kostat mer än va vi kunde betala. känner fortfarande ångest över att jag åkte ifrån honom då=(
nu är jag hemma i svea igen och gör inte mkt, pratar med bennett på skype ca 2 timamr om dagen, ute på promenader och tittar på tv. det är mitt liv just nu haha. jag bara VÄNTAR på när vi ska ett telefonsamtal om att bennetts uppehållstillstånd är beviljat och det är dags för han att packa sitt och flytta till mig här i svea, för alltid!=) jag ska säja att de finns nog inget värre än att vara ifrån han så länge! jag försöker tänka på postiva saker och ha positiva tankar, men det är inte alltid lätt. ibland vill jag bara gråta och gräva ner mej tills han står brevid mej igen.

något som håller mej uppe om dagarna och gör så jag ler inombords är tanken på att vi ska få en bebis i maj! jag å bennett å våran lilla bebbe i magen ska bli en familj:D min lyckligaste dag någonsin kommer bli när jag kan hålla min bebis och ha min bennett i samma rum:D

mer kommer i nästa inlägg!!! nu ska ja kolla familjen annoröunda på tv 4=)

RSS 2.0